12cv.nl
Logo 12cv.nl mobiele webshopBonfix sok messing bi.dr. x bi.dr. 1/4x1/4 81370

Categorie: Draadfittingen
Fabrikant: Bonfix

Afbeelding:
Bonfix sok messing bi.dr. x bi.dr. 1/4x1/4 81370
prijs inclusief BTW:€ 1.45

Bonfix sok messing bi.dr. x bi.dr. 1/4x1/4 81370
BONFIX B.V. levert een ruim assortiment messing en messing verchroomde draadfittingen en neusstukken evenals gepolijst verchroomde kraanverlengstukken onder de merknaam BONFIX?.
De technische specifiaties zijn op basis van de huidige stand van zaken. BONFIX B.V. behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande aankondiging technische specificaties aan te passen. Aan de technische specificaties zoals in deze brochure vermeld kunnen geen rechten ontleend worden.
BONFIX draad ttingen zijn koppelstukken om een water-. en luchtdichte verbinding te maken tussen toestellen. appendages en buizen.
BONFIX draadfittingen. neusstukken en kraanverlengstukken zijn ontwikkeld om toegepast te worden in waterleidinginstallaties. persluchtinstallaties en CV-installaties. De fittingen zijn geschikt om toestellen. appendages en koppelingen met elkaar te verbinden. De lokale voorschriften voor de diverse toepassingsgebieden dienen in acht te worden genomen. Andere toepassingsmogelijkheden zijn uitsluitend toegestaan. afhankelijk van druk/temperatuur en medium. na schriftelijke toestemming van BONFIX B.V.