12cv.nl
Logo 12cv.nl mobiele webshopWinkelwagen is leeg...

Honeywell Round Connected Wireless On/Off kamerthermostaat Aan/uit Y87RFC2032

Categorie: Slim-Thermostaten
Fabrikant: Honeywell

Afbeelding:
Honeywell Round Connected Wireless On/Off kamerthermostaat Aan/uit Y87RFC2032

prijs inclusief BTW:€ 170.95

Honeywell Round Connected Wireless On/Off kamerthermostaat Aan/uit Y87RFC2032

Round Connected Wireless On/Off

De Round Connected Wireless On/Off Y87RFC2032 is een pakket en bestaat uit een Round Wireless, een Wireless On/Off module en een Internet-gateway. De thermostaat is draadloos en kan dus op elke gewenste plek in uw huis worden gemonteerd. Ideaal als de huidige locatie van de thermostaat niet geschikt is, bijvoorbeeld tegenover een groot raam, naast een deur of vlakbij de een radiator. De thermostaat is gemakkelijk te monteren en zeer betrouwbaar. Dankzij de mobiele Total Connect Comfort-app is de thermostaat te bedienen waar u ook bent.

Direct te gebruiken

Dankzij de beproefde en betrouwbare draadloze communicatie kan de beste plaats voor de thermostaat door installateur en bewoner worden gekozen. Bij het cv-toestel of de stadsverwarming wordt de ontvanger - Wireless On/Off module – geplaatst. Dankzij de Internet-gateway is de thermostaat te verbinden met de Total Connect Comfort-app. En omdat de Round Connected Wireless On/Of componenten al zijn toegewezen, is deze direct gereed om te gebruiken.

Vernieuwd

Bij de vernieuwde Round Wireless zijn alle kwaliteiten behouden gebleven. Deze innovatieve thermostaat sluit nu nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen. Hij past op de bestaande grondplaat, zodat deze bij vervanging kan blijven hangen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid. De nieuwe Round Connected is nog net zo betrouwbaar als u gewend bent maar nog eenvoudiger in gebruik. Door verbinding met de handige Total Connect Comfort-app voor smartphone of tablet is hij nu ook te programmeren en zowel vanuit uw luie stoel als onderweg te bedienen.

Get Connected!

De nieuwe Round Connected Wireless On/Off is via smartphone en tablet te bedienen en te programmeren via de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app (iOS en Android). Zo houdt u - ook als u niet thuis bent – altijd de controle over wanneer en hoe het huis verwarmd wordt. Naast de mogelijkheid om de temperatuur op afstand te regelen en te programmeren, bevat de app ook eenvoudige sneltoetsen. Met ‘BESPARING ECO’, ‘VERWARMING UIT’ of ‘AFWEZIG’ kunt u de verwarming eenvoudig aanpassen. Dankzij de instelmogelijkheden kan tot wel 22 procent* worden bespaard op de energierekening.

Hieronder kunt u de gebruiksaanwijzing en installatiehandleiding downloaden van de Round Connected Wireless On/Off Y87RFC2032. Op de support pagina vindt u handige instructievideos en antwoord op veel gestelde vragen.

Merk: Honeywell
Leverancierscode: Y87RFC2032
EAN-code: 5025121381871
 
Product soort: Kamerthermostaat
Serie: Round Connected Wireless On/Off
Type: Aan/uit
Aansluiting: Draadloos