12cv.nl
Logo 12cv.nl mobiele webshopWinkelwagen is leeg...

Honeywell Round Connected Modulation kamerthermostaat Opentherm Y87C2004

Categorie: Slim-Thermostaten
Fabrikant: Honeywell

Afbeelding:
Honeywell Round Connected Modulation kamerthermostaat Opentherm Y87C2004

prijs inclusief BTW:€ 142.75

Honeywell Round Connected Modulation kamerthermostaat Opentherm Y87C2004

Round Connected Modulation

Zijn optimaal en intelligent stoken net zo belangrijk is als eenvoudige bediening - zelfs wanneer u niet thuis bent? Dan is de Round Connected Modulation (Y87C2004) de beste keuze. Via het OpenTherm® protocol wordt de brandercapaciteit continu aan de actuele warmtebehoefte aangepast. Hierdoor ontstaat een zeer nauwkeurige, energiezuinige comfortregeling die op afstand aan te passen is.

Zeer nauwkeurig

De Honeywell Round Connected Modulation is een digitale kamerthermostaat die voortdurend de brandercapaciteit van het cv-toestel aanpast aan de actuele warmtebehoefte. Hierdoor is een zeer nauwkeurige regeling van de ruimtetemperatuur mogelijk. In het uitleesvenster zijn, naast de actuele ruimtetemperatuur, gegevens beschikbaar over de werking van het cv-toestel, zoals de branderstatus en storingsmelding. De Round Connected Modulation werkt zonder batterijen. De voeding wordt verzorgd door de OpenTherm®-communicatie verbinding tussen het cv-toestel en de thermostaat. Dankzij de Internet-gateway kan hij ook bediend worden worden met de mobiele Total Connect Comfort-app.

Vernieuwd

De Round Connected Modulation behoort tot het nieuwe Round-portfolio van Honeywell. Deze vernieuwde thermostaten sluiten nu nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid. Doordat de thermostaat op de oude grondplaat gemonteerd kan worden, kan deze gewoon blijven hangen.

Get Connected!

De nieuwe Round Connected Modulation is via smartphone en tablet te bedienen en te programmeren met de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app (iOS en Android). Zo houd je - ook als je niet thuis bent – altijd de controle over wanneer en hoe het huis verwarmd wordt. Dankzij Round Connected is het mogelijk energiezuiniger te stoken en kan een huishouden gemiddeld 22 procent* per jaar aan energie besparen.

Hieronder kunt u de gebruiksaanwijzing en installatiehandleiding downloaden van de Honeywell Round Connected Modulation Y87C2004. Op de support pagina vindt u handige instructievideos en antwoord op veel gestelde vragen.

*Bron: Milieu Centraal

 
Merk: Honeywell
Leverancierscode: Y87C2004
EAN-code: 5025121381925
 
Product soort: Kamerthermostaat
Serie: Round Connected Modulation
Type:

Opentherm