12cv.nl
Logo 12cv.nl mobiele webshopWinkelwagen is leeg...

Honeywell Draadloze klokthermostaat aan/uit Chronotherm CMT927RF CMT927A1019

Categorie: Thermostaten
Fabrikant: Honeywell

Afbeelding:
Honeywell Draadloze klokthermostaat aan/uit Chronotherm CMT927RF CMT927A1019

prijs inclusief BTW:€ 216.05

Honeywell Draadloze klokthermostaat aan/uit Chronotherm CMT927RF CMT927A1019

Doe de ketelcheck

Overzicht Video Technische specificaties

Een draadloze thermostaat, voor veel mensen is het een uitkomst. Niet langer bent u verplicht de thermostaat te monteren op die onhandige plaats naast een deur, of tegenover een raam waardoor regelmatig de zon op de thermostaat schijnt. In talloze situaties komt een draadloze klokthermostaat goed van pas!

Honeywell Chronotherm Wireless

De Honeywell Chronotherm Wireless (CMT927A1019 en voorheen ook wel Honeywell Chronotherm Wireless CMT927RF genoemd) is een zelfdenkende, draadloze aan/uit klokthermostaat die geschikt is voor elk cv-toestel. Door het uitgebreide 7-daagse klokprogramma kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. Zo hoeft men nooit meer wakker te worden in een koud huis, of energie te verspillen omdat iemand vergeet s nachts de verwarming uit te zetten. Indien gewenst kan elke dag afzonderlijk worden geprogrammeerd. Maar wanneer veel dagen dezelfde instelling hebben, kan snel en eenvoudig de instelling worden gekopieerd naar andere dagen voor optimaal gebruikersgemak.

Zekerheid

De draadloze klokthermostaat van Honeywell Chronotherm Wireless (CMT927A1019 of CMT927RF ) heeft een zelflerende aanwarming, en geeft de zekerheid dat op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur al is bereikt. Wanneer de nachten kouder worden houdt de Honeywell Chronotherm Wireless hier rekening mee, en zal de verwarming s morgens iets eerder aanzetten. Eenmaal geprogrammeerd regelt de Honeywell Chronotherm Wireless het allemaal zelf. Ook de aanpassing van zomer- en wintertijd gebeurt volledig automatisch. Afwijken van het programma is geen enkel probleem, of het nu gaat om vakantie, een vrije dag of als het op een avond eens wat later wordt. Met een druk op de knop wordt het verwarmingsprogramma tijdelijk aangepast aan de situatie.

Met vakantie en vrije dagen kan met een druk op de knop een ander programma worden ingesteld. Met de timerknop kan voor een bepaalde tijd een temperatuur worden ingesteld - erg handig voor wanneer een feestje thuis wat langer duurt.