12cv.nl
Logo 12cv.nl mobiele webshopWinkelwagen is leeg...

Honeywell Klokthermostaat opentherm Chronotherm Modulation CMT937M1003

Categorie: Thermostaten
Fabrikant: Honeywell

Afbeelding:
Honeywell Klokthermostaat opentherm Chronotherm Modulation CMT937M1003

prijs inclusief BTW:€ 141.80

Honeywell Klokthermostaat opentherm Chronotherm Modulation CMT937M1003

Honeywell Chronotherm Modulation

Het meeste rendement en toch optimaal comfort - daarvoor zorgt de Honeywell Chronotherm Modulation (CMT937M1003). Deze thermostaat is speciaal ontworpen voor gebruik bij met OpenTherm modulerende cv-toestellen. Via het OpenTherm-protocol informeert de Honeywell Chronotherm Modulation het verwarmingstoestel over de warmtebehoefte van de ketel. Op basis daarvan wordt het vermogen van het cv-toestel aangepast. Op deze manier wordt een optimale warmtetoevoer gecombineerd met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Functies

Door het uitgebreide 7-daagse klokprogramma van de CMT937M1003 kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. Zo hoeft men nooit meer wakker te worden in een koud huis, of energie te verspillen omdat iemand vergeet s nachts de verwarming uit te zetten. Indien gewenst kan elke dag afzonderlijk worden geprogrammeerd. Maar wanneer veel dagen dezelfde instelling hebben, kan snel en eenvoudig de instelling worden gekopieerd naar andere dagen voor optimaal gebruikersgemak.

De Honeywell Chronotherm Modulation CMT937M1003 heeft een zelflerende aanwarming, en geeft de zekerheid dat op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur al is bereikt. Wanneer de nachten kouder worden houdt de Chronotherm hier rekening mee, en zal de verwarming s morgens iets eerder aanzetten. Eenmaal geprogrammeerd regelt deze klokthermostaat het allemaal zelf. Ook de aanpassing van zomer- en wintertijd gebeurt volledig automatisch. Afwijken van het programma is geen enkel probleem, of het nu gaat om vakantie, een vrije dag of als het op een avond eens wat later wordt. Met een druk op de knop wordt het verwarmingsprogramma tijdelijk aangepast aan de situatie.

Merk: Honeywell
Leverancierscode: CMT937M1003
EAN-code: 5025121385244
 
Uitvoering: Opentherm
Type voeding: Geen
Aansluiting: Tweedraads
Meetbereik onderwaarde: 5 °C
Meetbereik bovenwaarde: 35 °C
Opnemer extern: Nee
Regelkarakteristiek: PI
Aantal uitgangen verwarming: Ja
Koelen: Ja
Aantal uitgangen koeling: Ja
Type opnemer: Weerstandsopnemer
Temperatuur afleesbaar: Ja
Met display: Ja
Kloktype: Weekklok
Uitvoering klok: Digitaal
Optimalisering: Ja
Bediening: Toets
Aantal schakelprogramma s: 6
Explosieveilig: Nee
Kleur: Helder-wit
Breedte: 133 mm
Diepte: 26 mm
Hoogte: 89 mm