12cv.nl
Logo 12cv.nl mobiele webshopWinkelwagen is leeg...

Honeywell Kamerthermostaat aan/uit 24V Chronotherm Touch aan/uit TH8200G1004

Categorie: Thermostaten
Fabrikant: Honeywell

Afbeelding:
Honeywell Kamerthermostaat aan/uit 24V Chronotherm Touch aan/uit TH8200G1004

prijs inclusief BTW:€ 155.70

Honeywell Kamerthermostaat aan/uit 24V Chronotherm Touch aan/uit TH8200G1004

Doe de ketelcheck

Honeywell Chronotherm Touch

Een modern design, eenvoudige bediening en energiezuinige werking. Dat zijn de drie kernelementen die uit marktonderzoek onder consumenten naar voren komen. Met de Honeywell Chronotherm Touch gaan deze drie wensen in één keer in vervulling. Dankzij de economische en efficiënte verwarmingsregeling wordt energie besparen eenvoudiger dan ooit te voren. Net zo eenvoudig als de bediening van deze intelligente klokthermostaat. Met de Nederlandse tekst op het duidelijk afleesbare scherm stelt u snel en eenvoudig uw persoonlijke zevendaagse weekprogramma in. En dat alles in een mooi design dat thuis is in ieder interieur. Kortom, slimme techniek in een strakke vormgeving. 

Eenvoudig qua comfort

De Honeywell Chronotherm Touch is geheel instelbaar volgens uw persoonlijke lifestyle. Met het 7-daagse weekprogramma is uw comfort altijd optimaal op uw ritme afgesteld. Elke dag van de week is tot 6 perioden per dag naar wens instelbaar. Handig is de overwerktimer en de mogelijkheid om een vrije dag, vakantie of wisseldienst te programmeren. Gewoon vanuit uw luie stoel. Want de Chronotherm Touch kan eenvoudig van de grondplaat worden geklikt en in de hand worden ingesteld.

Eenvoudig qua gebruik

De eenvoudige bediening van de Honeywell Chronotherm Touch is na uitgebreid onderzoek tot stand gekomen. De gebruiksvriendelijke touch screen bediening maakt het instellen van de verwarming nu nog makkelijker. Bij iedere toetsindruk wordt het overzichtelijke scherm blauw verlicht voor een extra duidelijke weergave. Daarbij krijgt u met de Nederlandse tekstregel op het scherm direct een terugkoppeling van de door u gemaakte keuzes.

Eenvoudig qua design

De Honeywell Chronotherm Touch klokthermostaat is bijzonder compact. Het strak vormgegeven uiterlijk past perfect in ieder interieur en blinkt uit in vorm én functie. Kortom, een mooi en modern comfortproduct dat energiezuinig en eenvoudig te bedienen is. Met vijf jaar volledige garantie!

Download hieronder de Honeywell Chronotherm Touch handleiding/gebruiksaanwijzing of kijk op de support pagina voor al uw vragen over dit product.

Merk: Honeywell
Leverancierscode: TH8200G1004
EAN-code: 5025121383738
 
Product soort: Kamerthermostaat
Serie: Chronotherm Touch
Type: Aan/uit
Vermogen: 24V