12cv.nl
Logo 12cv.nl mobiele webshopWinkelwagen is leeg...

Honeywell Round Wireless Modulation kamerthermostaat Opentherm Y87RF2008

Categorie: Thermostaten
Fabrikant: Honeywell

Afbeelding:
Honeywell Round Wireless Modulation kamerthermostaat Opentherm Y87RF2008

prijs inclusief BTW:€ 120.85

Honeywell Round Wireless Modulation kamerthermostaat Opentherm Y87RF2008

Doe de ketelcheck

De draadloze kamerthermostaat Round Wireless Modulation Y87RF2008 maakt het draadloze kamerthermostaten portfolio van Honeywell compleet. Een flexibele, betrouwbare comfortregeling voor alle OpenTherm® cv-toestellen.

Honeywell Round Wireless Modulation

De Honeywell Round Wireless Modulation Y87RF2008 combineert eenvoud van montage met een intuïtieve bediening die iedereen begrijpt. Door te draaien aan de instelring bepaalt u de gewenste temperatuur. De Round Wireless Modulation is de ideale kamerthermostaat voor met OpenTherm modulerende cv-toestellen. Op basis van de warmtevraag wordt de brandercapaciteit van de ketel aangestuurd om zoveel mogelijk rendement te behalen. Het gevolg: een lagere energierekening en toch meer comfort door de nauwkeurige temperatuurregeling.

Draadloos = gemak

U wilt de thermostaat verplaatsen maar heeft geen zin om de bekabeling in de muren om te leggen? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor draadloos. Met de Honeywell Round Wireless Modulation (Y87RF2008) bent u helemaal vrij om te kiezen waar u de thermostaat wilt hebben. Ideaal als uw thermostaat tegenover een groot raam, bij een deur of vlakbij de verwarming hangt.