Achtergrond Achtergrond Achtergrond Achtergrond Achtergrond Achtergrond Achtergrond
     
http://www.nefit.nl/


Nefit

Nefit en Bosch
Nefit is een gerenommeerd en oer-Hollands merk. Het bedrijf achter het merk maakt sinds 2004 onderdeel uit van Bosch Thermotechnik, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern. Bosch is wereldwijd een toonaangevend merk in onder meer automotive, huishoudelijke apparatuur en powertools. Met deze solide internationale basis is onze organisatie een van de sterkste spelers in de branche in Nederland, in Europa en wereldwijd.

Deventer
Nefit opereert vanuit Deventer. Op de locatie aan de Zweedsestraat vlakbij de A1 zijn verschillende activiteiten samengebracht.

Produktie
In Deventer vindt de produktie plaats van HR-ketels die onder de merknaam Nefit worden verkocht in Nederland. Ook de toestellen die - onder verschillende andere merken - in meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten worden verkocht, worden in Deventer geproduceerd. Nefit beschikt over een zeer geavanceerd produktiesysteem met alle aandacht voor kwaliteit. Bij de productie gelden net zulke strenge eisen als in de auto-industrie. HR-ketels worden als extra waarborg uitgebreid getest. Het individuele testrapport gaat met elk toestel mee in de doos.225.95
Type: Regelapparatuur -> Slim-Thermostaten
Fabrikant: Nefit