Achtergrond Achtergrond Achtergrond Achtergrond Achtergrond Achtergrond Achtergrond
     
http://www.euro-index.nl/nl/


Euro-Index

Bedrijf

EURO-INDEX Nederland
EURO-INDEX Nederland is een technische handelsonderneming en levert meet-, regelapparatuur en C.V.-componenten voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Deze activiteiten worden o.a. ondersteund door preventief onderhoud, reparaties, kalibraties en controles aan de meet- en regelapparatuur, het geven van cursussen, trainingen, opleidingen en advies aan klanten en verhuur van meetinstrumenten. EURO-INDEX Nederland beschikt over een modern kalibratielaboratorium.

EURO-INDEX België
EURO-INDEX bvba te Zaventem België bestaat sinds 1968 en kan dankzij het grote magazijn voor opslag en goederen snel leveringen uitvoeren in de hele Benelux. EURO-INDEX Nederland, met haar dochter in België, heeft circa 70 medewerkers in dienst. Naast de eigen producten vertegenwoordigt EURO-INDEX ook diverse A-merken, veelal op exclusieve basis.

De Afriso EURO-INDEX groep
EURO-INDEX maakt deel uit van een groep gelieerde ondernemingen gevestigd in heel Europa. Binnen deze groep werken meer dan 1.000 mensen. De EURO-INDEX groep bestaat uit een aantal fabrieken en zelfstandige vestigingen. Alle vestigingen importeren de producten van de fabrieken binnen de groep.7.52
Type: Aansluitmateriaal -> Appendages
Fabrikant: Euro-Index