Achtergrond Achtergrond Achtergrond Achtergrond Achtergrond Achtergrond Achtergrond
     


Goedkope radiatoren maar met de gewenste kwaliteit van Stelrad, Brugman, Thermrad en Vasco

Een radiator is een belangrijk onderdeel in u CV-systeem. Deze moet functioneren zoals het hoort, en mag niet gaan roesten bij het minste of geringste vocht. Wij van 12cv.nl leveren alleen de door ons geselecteerde kwaliteitsradiatoren. Wij weten van onze radiatoren dat ze met de beste zorg zijn gemaakt, en dat de fabrikanten waar wij van leveren de juiste nazorg hebben op het moment dat er ergens iets niet goed gaat!

Veel webwinkels gaan alleen voor de laagste prijs, en vergeten hiermee dat een gemiddelde radiator 15 tot 25 jaar in een huis blijft hangen. De caoting van de goedkopere radiatoren laat vaak te wensen over en de beschadigingen zullen dan ook al snel zichtbaar worden!

Wij van 12cv.nl leveren topkwaliteit radiatoren voor de laagste prijs!

Planar style radiator Stelrad

Uiteraard kunnen wij ook kiezen voor radiatoren die aanzienlijk goedkoper zijn, maar aangezien wij service en garantie hoog in het vaandel hebben staan, kiezen wij voor kwaliteitsprodukten van de volgende merken:

  • Stelrad
  • Thermrad
  • Brugman
  • Vasco

Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van Centrale Verwarming kunnen wij u bijstaan met de keuze voor de beste radiatoren en de juiste maten en afgiften.

Om een radiator te kiezen heeft u uiteraard een aantal gegevens nodig. U moet weten wat de radiator moet afgeven aan warmte, en de ruimte waar hij moet komen te hangen. Wanneer u zelf niet de juiste keuze weet te maken, belt u met 0302920082 en wij zullen u adviseren en informeren over de mogelijkheden. Het belangrijkste is dat u de radiator niet te klein, maar ook zeker niet te groot uitkiest.

Radiatoren van de bekende merken besteld u bij www.12cv.nl!

U heeft vragen over de juiste keuze, maar emailen en bellen is lastig??? Kom eens bij ons langs in Utrecht!